MBI TË GJITHA GJËRAT NË SFOND JETE – Adriana Hoyos

IMG_0588

MBI TË GJITHA GJËRAT NË SFOND JETE

 

 

Të gdhendësh tingullin

Të përmbajë ngjyra

Për të krijuar fjalën

 

Je prizmim në sfond jete

 

Shkëlqimi diellor i plotë në fytyrën tuaj

Fluturimi i mahnitur i lumturisë në hedhje

Si rrymimi i heshtur i pasqyrimit ujor që  të shoqëron

 

Je përmasë  frymëzimi

 

Muzika e fëmijërisë në prapavijë jete

Fshehtësia e urrejtjes

Gërvishtjet e vetmuara në kujtesë

 

Je luhajë mallëngjimi

 

Nën një qiell të lartë dhe të shkathët flet me retë

Gulçon për të arrestuar britmën e çastit

Me drithërimat e zemrës së papërvojë

 

Vetëm që është çdo gjë e thënë

Kur asgjë nuk është ashtu  si duket

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>