Category: Tregime/Stories

foto

Ëndrra e njëjtë – Teuta Keli

Tregim i zgjedhur nga libri me tregime NDODH – Vëllimi 1 i autores Teuta Keli që tashmë është në qarkullim dhe lexim. Ëndrra e njëjtë   Dita është një çudi, mëngjesi po ashtu, gjithçka...

15319320_107650676393671_7561707000960909178_n

E RINGRITUR MBI NJË DHEMBJE -Rudina Mërkuri

Rudina Mërkuri   E RINGRITUR MBI NJË DHEMBJE   (Tregim nga Rudina Mërkuri) Poshtë dritares shikoja gjithmonë kopshtin tim.Vendi ku gjendesha më ngrohtë, midis pemëve që si kurorë rreth e qark më krijonin një...