Category: Intervista/Interview

15965212_1581714821843357_7883598062643544203_n (2)

Rozhaja; djepi i traditës, kulturës, bukurisë magjepsëse dhe bujarisë shqiptare… (Mbresa…) – MAJLINDA NANA RAMA

Majlinda Nana Rama   Rozhaja, djepi i traditës, kulturës, bukurisë magjepsëse dhe bujarisë shqiptare… ********************************************************************************************************** (Mbresa nga një udhëtim) ***************************** Nga: Majlinda Nana Rama   Vija nga një eksperiencë e gjatë, e mbushur me...