MeArteka literary

Alicja 1 (2)

Rainy sonata – Alicja Maria Kuberska

 Alicja Maria Kuberska Alicja Maria Kuberska – awarded Polish poetess, novelist, journalist, editor. In 2011 she published her first volume of poems entitled:  “The Glass Reality”.  Her second volume “ Analysis of Feelings”, was...

18485402_1904512703157449_4512378381587095127_n (2)

Just for a Moment – Eliza Segiet

  Eliza Segiet Në Mearteka Literary kemi me një cikël poetik ne gjuhën polake, angleze dhe një ne shqip   poeteshën polake Eliza Segiet (Translated by Artur Komoter)   Eliza Segiet – Jagiellonian University...

18274911_1446070958800487_8212840771546119091_n (2)

The Sands Of Time – Margaret O’Driscoll

Margaret O’Driscoll Margaret O’Driscoll lives in Co’ Cork, Ireland and is a writer, editor and curator. Her poetry has appeared in various ebooks, journals and anthologies worldwide. She published her first poetry collection in...

19416078_1426302520779592_1372467231_n

Water Wisdom – Jenayah Tekali Hela

 Jenayah Tekali Hela Jenayah Tekali Hela,   is Tunisian, an English teacher exercising  profession at the Faculty of sciences ( Tunis).  Started writing poetry two years ago. Interested in Spiritual ( metaphysical ) and...

suzana1 (2)

PUTHJE TË KUQE – Suzana Zisi

Suzana Zisi   Një poezi meritore që Mearteka Literary e zgjedh poezi të muajit Maj….e në vazhdim…   PUTHJE TË KUQE   Lëkurën… me lule puthjesh të kuqe , do të ta qëndis… E...

10172753_526444684130780_2384832084243841447_n (2)

TINGULLI QË NDJEK – Alma Zenellari

Alma Zenellari   TINGULLI QË NDJEK   Diku jashtë, përtej kohës sime ndjej një tingull të ri e dëgjoj, e ndjek gati si frymë vibron mes ajrit. Ngjitet lart, kap qiellin, shpon yjet, zbulon...